Wie zijn wij?

Wij zijn ervaren BIG-geregisteerde psychologen en aanvullend getrainde EFT-registertherapeuten.

Met elkaar willen wij iets extra's doen voor stellen met kinderen.

Vandaar deze speciale Houd Me Vast trainingen.

 

"Liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen" - Sue Johnson.

 

Jaro van der Ende

"Sinds ik zelf moeder ben geworden, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de veranderingen in je relatie door de komst van een kind. De emotionele behoeften van volwassenen lijken erg veel op de behoeften van kinderen. Dat ben ik veel meer gaan herkennen in de problemen die stellen tegen kunnen komen. Ik vind het bijzonder om stellen te kunnen begeleiden in het proces naar meer vertrouwen en verbondenheid.”

Katja Pereira

"Als psychotherapeut heb ik m'n hart verloren aan de EFT. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn cliënten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens 'last' van hebben; hechtingsbehoeften en wat 'de ander' allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen."

 

Barbara Veldt

“Deels opgegroeid in een samengesteld gezin, mijn eigen gezin samengesteld mét pubers en ook nog eens hart en toewijding voelen voor EFT. Het kan niet anders dan dat ik doe wat ik het liefst doe; werken met stellen die voor de opgave staan om in deze uitdagende omstandigheden, emotioneel af te stemmen op elkaar en zodoende het gezinsleven vorm te geven.”