HMV voor ouders met pubers

“Puberteit is wanneer ouders lastig worden” (Loesje)

Kijk je naar je humeurige puber en vraag je je af; ‘waar is toch mijn kleine, lieve meid/jochie gebleven? Pubers kunnen je woest maken en  je machteloos doen voelen. Ze zetten je op afstand, willen dingen zelf uitzoeken en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Ingewikkelde krachten binnen het gezin. Wil je een betere band met je puber? Meer vertrouwen opbouwen en meer onderling begrip?

Schrijf je in voor de workshop “HoudMeVast/LaatMeLos” !

Houd me Vast, Laat me Los is een educatief trainingsprogramma om de band tussen ouders en tieners te verbeteren. Oefeningen, gestructureerde gesprekken en groepsinteracties leiden tot meer onderling begrip en hechtere relaties.

De training is toegankelijk voor ouders met kinderen tussen de 13 en 19 jaar. Er zijn 4 avondsessies met de (groep van) ouders, 1 (online)gesprek met de puber alleen 1 gesprek met de ouders alleen en eventueel nog een gezinsgesprek.

Ben je een alleenstaande ouder? Neem dan een andere volwassene die betrokken is bij de opvoeding (bv. grootouder) mee.

 

 

WAAR EN WANNEER?

4 donderdagavonden van 19-21 uur.
eerstvolgende training: 27 augustus, 3 september, 17 september, 1 oktober. Het gesprek met de puber en het gesprek met de ouders alleen worden daarnaast ingepland.

 

TIJDEN:

vrijdagavond 18.30 uur tot 22.00 uur
zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur

 

LOCATIE:

Van Houten Industriepark 21
1383 MZ Weesp (omdat het gratis parkeren is als je 6 km buiten Amsterdam gaat zitten)

 

KOSTEN:

€425,- per stel, lunch inbegrepen

 

TRAINERS:

Barbara Veldt & Katja Pereira

Betaling en annuleringsvoorwaarden
Betaalwijze: om de betaling te voldoen, sturen wij u via whatsapp een betaalverzoek (Tikkie).

*Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de training krijgt u 50% teruggestort. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de training vindt geen teruggave plaats.